top of page

De eerste keer!

Bijgewerkt op: 2 nov. 2021
Je kent het wel. Iedereen maakt wel eens een eerste keer mee :)

Ook ik. Het is zover.

Ik ben Evy, 37 jaar, mama van twee tieners en vrouw van het dekseltje op mijn potje.

Ik heb een foodtruck waar ik mijn hart en ziel heb ingestoken en wat heel leuk is om te doen, maar ik ben ook coach. Ervaringscoach. Al mijn hele leven lang, nu ja, niet mijn babyjaren ;), maar toch sinds jong volwassen leeftijd, komen mensen naar me toe. Mensen die krachtiger in het leven willen staan, mensen die een luisterend oor willen maar ook mensen die mijn hulp vragen bij kleine en grote vraagstukken in het leven. En weet je wat? Dat is nu eens wat ik heel graag doe. Het kleine lichtpuntje zijn in iemands leven, iemand die net die kleine tools kan aanreiken of iemand die ook gewoon 100 procent aanwezig is.

Na zelf best een vrij aanwezig leven te hebben gehad, van ptst tot burn-out, van rouw, paniek- en angstaanvallen, vind ik dat ik mezelf ervaringscoach mag noemen.

Vooral nadat ik zelf allerlei trajecten heb gevolgd, gevonden heb wat het beste bij me paste en waardoor ik uit elk klein dalletje uit het leven ben gekropen.

Daarom is de no nonsens aanpak, de aanpak die me het beste ligt :) Ik kan op heel veel zaken zeggen: 'Been there, done that' en dat maakt net dat elke coaching, elk gesprek, elke oefening door andere ogen wordt bekeken.


Die eerste keer. Je kan je afvragen, waarom start je nu pas je praktijk?

Mijn antwoord is simpel. Je kan het beste van jezelf geven, als je alles hebt doorlopen en je op een punt in je leven staat waar alles loopt zoals het hoort. Waar alle stukjes/issues zijn aangepakt en waar niets nog een obstakel mag zijn.

Alleen zo kan ik het beste van mezelf geven.


Die eerste keer, daar is ze dan. Ik promoveer mezelf tot coach, ervaringscoach om het specifieker te noemen. Omdat het moment daar is en omdat deze naam echt wel bij me past.


Is dit ook jouw eerste keer? Dan is mijn ervaring, mijn kennis (opgedaan in het leven alsook in de boeken) ideaal om jou te helpen in jouw zoektocht.


Die eerste keer, het is speciaal, het is hartverwarmend, het is een stap in het onbekende maar op bekend terrein, het is de eerste keer, de eerste keer,...


Liefs,

Evy86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page